MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

Historien

BL-GLAS OG ALUFACADER A/S blev grundlagt i september 1975.

Det første værksted lå på Kalundborgvej 13 i Slagelse. De første år var Benny Lauritzen alene og beskæftigelsen bestod i almindeligt glarmesterarbejde. Efter 1 ½ års tid blev den første lærling antaget og snart voksede firmaet med yderligere to svende


I november 1977 åbnede vi (min kone Lis og jeg) en forretning på Slotsgade 25. Denne butik blev starten til indramning af billeder og salg af glas til private.

I 1978 købte vi vores nuværende sted, Strandvejen 51 - et nedlagt mejeri - og dette blev ombygget til glarmestervirksomhed. I oktober 1980 kunne det hele tages i brug og forretningen på Slotsgade og værkstedet blev lukket. Det hele var nu samlet under et tag.

Virksomheden byggede om i 1986 i takt med at vi startede en produktion af aluminiumsfacader, vinduer og døre. Efter 1 ½ års tid flyttede vi aluminiumsafdelingen ned til en nyrenoveret bygning på grunden, således at vi i dag har en separat glarmesterafdeling og aluminiumsafdeling.

MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

- En stærk profil på et gennemsigtigt marked​

Vi er eksperter inden for indramning, aluminiumsløsninger og glarmesterarbejde. Er du interesseret i vores løsninger, så kontakt os gerne.​

​Spar penge og energi med et uforpligtende vinduestjek

Et vinduestjek består af en gennemgang af vinduets tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med oplistning af anbefalinger, der forbedrer vinduet generelt – fra stilart til malingslag, og fra beslag til selve ruden.

Adresse

​BL Glas og Alufacader A/S

Marievangsvej 51, 4200 Slagelse

E-mail: blg@bl-glas.dk

CVR: 28853092

​Indhent tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os - uanset om du vil bestille et tilbud eller bare stille et spørgsmål.

Kontakt os

Ring for assistance

+45 5850 0728

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 15.00