MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

Opspæ​nding af lærreder

BL-GLAS OG ALUFACADER A/S foretager opspænding af malerier på blindrammer for evt. senere indramning. Ikke alle kunstnere maler på lærreder, der er opspændt på rammer i processen, men vi påtager os gerne arbejdet og den efterfølgende indramning.

Blindrammer

Vi sælger blindrammer stykvis eller opspændt med lærred. Vi kan lave blindrammer i alle størrelser, og kan tilbyde både almindelig bredde (42mm), dobbeltbred(60mm) og Duo 28.

Ring evt. for at høre nærmere eller kom ind forbi vores butik i Slagelse Vi kan lave blindrammer, med eller uden lærred i alle mål. Ring på 58 50 07 28 og spørg for nærmere info. Det er en god idé at ringe på forhånd for bestilling, da der kan forekomme leveringstid.                       

- En stærk profil på et gennemsigtigt marked​

Vi er eksperter inden for indramning, aluminiumsløsninger og glarmesterarbejde. Er du interesseret i vores løsninger, så kontakt os gerne.​

​Spar penge og energi med et uforpligtende vinduestjek

Et vinduestjek består af en gennemgang af vinduets tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med oplistning af anbefalinger, der forbedrer vinduet generelt – fra stilart til malingslag, og fra beslag til selve ruden.

Adresse

​BL Glas og Alufacader A/S

Marievangsvej 51, 4200 Slagelse

E-mail: blg@bl-glas.dk

CVR: 28853092

​Indhent tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os - uanset om du vil bestille et tilbud eller bare stille et spørgsmål.

Kontakt os

Ring for assistance

+45 5850 0728

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 15.00