MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

Professionel indramning af billeder

​Hos BL Glas og Alufacader råder vi over et professionelt indramningsværksted med faguddannet personale, og vi kan derfor tilbyde indramning af billeder til en fordelagtig pris for kunder i Slagelse, Sorø, Korsør og på resten af Sjælland.

Vi har et stort udvalg af rammer til billeder, plakater og lignende

Vi har både trærammer, svæverammer, aluminiumsrammer m.m., og vi finder en løsning til netop dine behov, hvad enten det er til malerier, plakater, litografier, broderi eller andet. Vi har et bredt udvalg i butikken, men har også mulighed for at bestille andre hjem, hvis du ønsker noget særligt.

Vi fortager også opspænding af malerier samt opklæbning af plakater med speciel vacuumpresse.

Passepartout er det hvide felt mellem motivet og rammen. Det skaber et harmonisk, tredimensionelt udtryk, og det fremhæver alle de smukke detaljer på billedet. Samtidig beskytter passepartouten dit billede, da der ikke er direkte kontakt mellem billedet og glasset.

Vælg passepartout for en elegant løsning til bryllupsbillederne, familiefotoet, første skoledag eller til de bedste billeder fra ferien.

Det er individuelt for hvert billede, hvor stor passepartouten skal være.

Vi har tre slags billedglas at vælge mellem.

Vælg vores glas med UV-beskyttelse, hvis du vil være sikker på, at det, du får indrammet, ikke falmer eller ødelægges af sollys.

Kontakt os for indramning af billeder

Du er meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning angående valg af rammer, glas eller noget helt tredje, og du kan enten kigge forbi i butikken i Slagelse, ringe på telefon 58 50 07 28 eller skrive til vores e-mail blg@bl-glas.dk.

- En stærk profil på et gennemsigtigt marked​

Vi er eksperter inden for indramning, aluminiumsløsninger og glarmesterarbejde. Er du interesseret i vores løsninger, så kontakt os gerne.​

​Spar penge og energi med et uforpligtende vinduestjek

Et vinduestjek består af en gennemgang af vinduets tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med oplistning af anbefalinger, der forbedrer vinduet generelt – fra stilart til malingslag, og fra beslag til selve ruden.

Adresse

​BL Glas og Alufacader A/S

Marievangsvej 51, 4200 Slagelse

E-mail: blg@bl-glas.dk

CVR: 28853092

​Indhent tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os - uanset om du vil bestille et tilbud eller bare stille et spørgsmål.

Kontakt os

Ring for assistance

+45 5850 0728

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 15.00