MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

​Få et større lysindfald med et glastag

Drømmer du om at få et glastag på din bolig eller din bygning? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig mange års erfaring, og vi arbejder blandt andet for private, butikker og kontorer i Slagelse, Korsør og Sorø samt på resten af Sjælland.

Få et glastag der holder

​Et glastag kan produceres som et helt tag eller som en del af et tag, der implementeres i tagløsninger for at give ekstra lys til bygningen. Hos BL Glas- og Alufacader producerer vi elementerne til dit glastag efter tegning eller efter ønske, hvor vi udarbejder tegningsmateriale til konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt at dimensionere disse løsninger korrekt, så der tages højde for holdbarheden - også når der falder to meter sne om vinteren. Vi monterer løsningerne i tæt samarbejde med din entreprenør, arkitekt eller tømrer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du at høre mere om vores løsninger, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på et glastag, hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os om dine ønsker og behov, så kommer vi ud og besigtiger din bygning. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 58 50 07 28 eller skriv til vores e-mail blg@bl-glas.dk.

- En stærk profil på et gennemsigtigt marked​

Vi er eksperter inden for indramning, aluminiumsløsninger og glarmesterarbejde. Er du interesseret i vores løsninger, så kontakt os gerne.​

​Spar penge og energi med et uforpligtende vinduestjek

Et vinduestjek består af en gennemgang af vinduets tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med oplistning af anbefalinger, der forbedrer vinduet generelt – fra stilart til malingslag, og fra beslag til selve ruden.

Adresse

​BL Glas og Alufacader A/S

Marievangsvej 51, 4200 Slagelse

E-mail: blg@bl-glas.dk

CVR: 28853092

​Indhent tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os - uanset om du vil bestille et tilbud eller bare stille et spørgsmål.

Kontakt os

Ring for assistance

+45 5850 0728

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 15.00