MS GLAS er blevet en del af BL Glas & Alufacader A/S

​Sikkerhedsruder - brandsikrende ruder​

Sikkerhedsglas er glastyper der forhindrer eller minimerer risikoen for personskader. Til det formål anvendes termoruder med termisk hærdet glas, lamineret glas og sikkerhedstrådglas.

Sikringsruder er til beskyttelse af værdier ved indbrud, brand m.m. og indeholder altid lamineret glas.

er er fire grundlæggende glastyper der giver sikkerhed. Hærdet glas (produktnavn -SECURIT), Lamineret glas (produktnavn - CONTRASPLIT), strålebeskyttende glas (produktnavn - CONTRASPLIT UV/SUPERCONTRYX) samt glas der standser elektromagnetisk stråling (produktnavn - CONTRACRIME EMS).

CONTRAFLAM er et helt klart brandsikringsglas uden trådnet godkendt til anvendelse i brandklasserne BS/BD 30, -60 og 90. CONTRAFLAM er en sandwichkonstruktion bestående af to SECURIT-glas, der indeslutter en glasklar vandbaseret gel.

De hærdede SECURIT-glas bevirker, at CONTRAFLAM også opfylder højeste sikkerhedsklasse (F3) for personsikkerhed, og at den mellemliggende gel giver en fremragende lyddæmpning

BL-GLAS A/S OG ALUFACADER leverer også andre brandbeskyttende glas som opfylder kravene fra F30 til BD/BS - 120. Produkter er: FIVESTAR, PYROSWISS, PYROSWISS PLUS, SWISSFLAM - LITE, SWISSFLAM, PYROSWISS EXTRA, VETROFLAM OG KONTRAFLAM.

Vi rådgiver om det rigtige brandsikrende glas og sikkerhedsglas til den rette opgave. Tekniske detaljer kan fås hos BL-GLAS OG ALUFACADER A/S

- En stærk profil på et gennemsigtigt marked​

Vi er eksperter inden for indramning, aluminiumsløsninger og glarmesterarbejde. Er du interesseret i vores løsninger, så kontakt os gerne.​

​Spar penge og energi med et uforpligtende vinduestjek

Et vinduestjek består af en gennemgang af vinduets tilstand og isoleringsevne. Gennemgangen afsluttes med en rapport med oplistning af anbefalinger, der forbedrer vinduet generelt – fra stilart til malingslag, og fra beslag til selve ruden.

Adresse

​BL Glas og Alufacader A/S

Marievangsvej 51, 4200 Slagelse

E-mail: blg@bl-glas.dk

CVR: 28853092

​Indhent tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os - uanset om du vil bestille et tilbud eller bare stille et spørgsmål.

Kontakt os

Ring for assistance

+45 5850 0728

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.00

Fredag kl. 9.00 - 15.00