BL Glas og Alufacader A/S
BL Glas og Alufacader A/S

Energiruder

Skal du have udskiftet en punkteret rude eller er ruden knust og der skal isættes en ny energirude, udføre vil vi være behjælpelige med dette.

Hvad er en energirude?

En energirude er en termorude, hvor det ene af lagene er coatet med en usynlig metallisk belægning. Denne belægning lader mere energi, fra solens stråler, slippe ind i rummet end den lader passerer ud, og reducere dermed varmetabet. Hermed øger man også rumkomforten, da der ikke længere opleves kuldenedfald under vinduet eller kondens på indersiden af ruden.

Spar penge og skån miljøet.

Når det drejer sig om energiforbedring af en bygning, er den letteste og mest nyttige energiforbedring at skifte de gamle ruder til energiruder. Du kan selv foretage en beregning af dine besparelser på internetsiden www.vinduestjek.dk.Samtidig med at du selv sparer penge, hjælper du også med til at skåne miljøet og mindske udslip af CO2.

   

 

 Punkteret energirude og gratis vinduestjek.

Hvis din bolig allerede har energiruder, er det vigtigt at skifte en rude hvis den er punkteret. En punkteret energirudes isoleringsevne forringes med 15-20 %. Du kan også udføre energiforbedringer af et vindue på andre måder. Det afhænger både af vinduets tilstand og dine behov. Til at vurdere dine vinduer og rådgive om mulighederne kan du kontakte os og få et gratis vinduestjek.

 

    

   Tjek om du allerede har energiruder.

Hvis du har brug for at finde ud af om din rude er en energirude, kan du holde en tændt lighter op mod din rude. Flammen vil blive spejlet fire gange. Hvis et af disse spejlbilleder har en "violet" farve der adskiller sig fra de tre andre (typisk flamme nr. to set indefra) er det en energirude. Er der ikke forskel på flammerne, er det en gammeldags termorude og så bør den skiftes!

BL Glas og Alufacader A/S   |   Marievangsvej 51 |   4200 Slagelse   |   Tlf: 5850 0728   |   Fax: 5852 7524  I  CVR-nr: 28853092